Finns det elcyklar för alla åldrar?

Elcyklar pratas det mycket om idag vilket för oss är en stor självklarhet. Det är ett smart sätt att ta sig fram mellan olika platser och dessutom väldigt miljösmart och bra alternativ. Ofta riktar sig denna typ av marknadsföring och cykel till vuxna personer, men hur ser det ut med elcykel för barn?

 

Det finns för de lite äldre som kan använda cyklar på 24 tum och uppåt. Cykling kan då upplevas som både roligare och enklare för barnen. Plötsligt behöver man kanske inte ha skjuts till kompisen som bor lite längre bort utan det går enkelt att cykla längre sträckor.

 

Förutom att det blir lättare för barnet att cykla blir det också lättare för hela familjen att ta sig längre turer tillsammans. Packa ner en picknick och ge er ut för en dag i naturen. Grilla korv, ät en sallad eller bara drick en kopp varm choklad tillsammans. Elcyklar erbjuder en möjlighet att ta sig runt i naturen, höra ljud och känna dofter som man missar om man missar om man tar sig fram med bil. De yngre barnen kan sitta i en cykelsits bak på och följa med på sina egna villkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *