Spännande julklappar till aktiva människor

Om det känns trist att ge bort böcker och presentkort denna jul kanske det vore roligare att ge gåvor som aktiverar dina vänner och familjen? Vad sägs om att ge moster Anna ett par nya löparskor och brorsonen en elscooter eller elsparkcykel? Få fart på släkten med roliga julklappar så har de färre ursäkter att komma med när det ska bantas och tränas i januari efter julens dekadenta utsvävningar!

Man kan också hitta på smarta julklappar även om man har en lite mindre budget. Fundera på hjälmar, lampor och cykellås, väskor och behållare, kläder för att hålla sig varm när man är ute och rör på sig under vinterhalvåret och andra praktiska tillbehör. Det kanske inte låter som de roligaste julklapparna, men vi tycker att det är bättre att man ger någonting som faktiskt kommer till användning istället för en bok som bara hamnar på hyllan. Hur många gånger har du rafsat runt i en låda för att hitta ett utgånget presentkort? Våga vara den där tråkiga i familjen som ger genomtänkta och praktiska gåvor som i det långa loppet kommer att uppskattas när de inser hur användbart det faktiskt var med den där reflexvästen.

Till kompisarna som också älskar att cykla kan det vara kul med en t-shirt med cykeltryck på. Det finns många roliga och/eller snygga t-shirts för cyklister som man kan beställa på nätet och få hemskickat snabbt och enkelt till ett bra pris. Om ni är en grupp cyklister som brukar cykla tillsammans kan ni ha ett gruppmotiv tillsammans.