Mer populärt än någonsin att cykla

Vissa branscher har kämpat under det senaste året, men en bransch som det har gått riktigt bra för är cykelbranschen! Ett enkelt sätt att undvika kommunala transportmetoder på är så klart att sätta sig på cykeln istället. Det är dessutom ett väldigt bra sätt att hålla sig i form på, så det är inte konstigt att försäljningssiffrorna är högre än någonsin för cykeltillverkarna.

Sportson såg en ökning på 30% i sina försäljningssiffror för just cyklar och eftersom det är många som bor en bit ifrån jobbet har elcykeln varit ett självklart alternativ. Då det dessutom har blivit klurigare att resa ser det ut som att det blir ännu en Sverigesemester i år och cykelsemestrar ökar också i popularitet. På XXL har de sålt ett otroligt stort antal mountainbikes med en ökning på 60% från tidigare år!

En annan spännande trend är att det är många familjer som inreder sina hem med fina barntavlor då barnen har spenderat extra mycket tid i hemmet. Det rör sig både om barntavlor som barnen har målat själva och posters som går att köpa online för att göra inredningen hemma mer tilltalande. Det gäller att hålla intresset och humöret uppe!

På Artiks har de ett fantastiskt utbud av posters till barnrummet som både inspirerar, stimulerar och ger energi till hemmet. De erbjuder fri frakt på alla köp över 299 kronor och deras utbud av hundratals posters passar till hemmets alla rum. På Artiks kan man även skapa sina egna posters för en extra personlig touch.